About us
Uspešno podjetje in ekipa iz slovenske Istre

Kolesarjenje je ena najbolj pristnih oblik rekreacije, z razmahom električnih koles pa so skrite stezice gozdov in hribov ter čudovite panoramske poti postale dostopne tako rekoč vsakomur. Za izjemno doživetje, polno prelepih trenutkov v sozvočju z naravo, pa ni treba odšteti več tisoč evrov za nakup e-kolesa. Ne glede na to, ali ste popolni začetnik ali izkušen kolesar, sam, z družino ali s poslovnimi partnerji, vedno se lahko odločite za cenovno ugodno vodeno turo po slovenski Istri! Z izkušenim in prijaznim lokalnim vodnikom ter s teži, višini in izkušnjam prilagojenimi e-kolesi ene najuglednejših blagovnih znamk na svetu – Moustache Bikes.

Bora Sport Group – Bora d.o.o. je slovenski distributer uglednih blagovnih znamk s področja športa in prostega časa na področju regije Adriatik. www.bora.si

Sedaj je podjetje svojo ponudbo dopolnilo z butičnim in avtentičnim doživetjem e-kolesarjenja v slovenski Istri, kateri postaja pravi hit tako med posamezniki kot skupinami. Z vrhunskimi električnimi kolesi premium segmenta z možnostjo najema v spremstvu profesionalnega gorskokolesarskega vodnika vas popeljemo po slovenski Obali in v zaledje Istre.