Moustache bikes & POC Sports
Top notch electric bikes and safety equipment
Samedi 26 Off
Samedi 26 OFF ima vse, kar imajo večji bratje z družine Samedi. Lahko ogrodje izkorišča tehnologijo Hidden Power, 300 Wh integrirana baterija ponuja spuščeno težišče in hkrati dovolj avtonomije za krajše in srednje dolge pustolovščine. Če k temu dodamo še vilice Suntour XCM z 80 mm hoda, 26 "kolesi za večjo okretnost, stabilnost in učinkovitost, 9-stopenjski menjalnik Shimano in močne zavore Shimano MT200, dobimo idealno kolo za mlade nadobudne kolesarje, ki so željni svojih prvih kolesarskih pustolovščin v družbi staršev. Samedi 26 OFF je primerno tudi za odrasle manjše rasti.
Samedi 27 Wide 2
Zasnova Moustache Samedi 27 Wide želi kolesarju približati MTB izkušnjo na čim bolj enostaven način. Ob tem zagotavlja popoln užitek v vožnji, kar bi zelo verjetno lahko privedlo do odvisnosti. Pri Moustache Bikes so poskrbeli za vrhunski okvir opremljen z vzmetenjem in dodatki, ki dajejo prednost udobju in enostavnosti uporabe. Vse, kar morate storiti je, da zavrtite pedala in občutite moč Boschevega motorja Performance CX. Izkoristite.
Samedi 29 Trail 4
V sedlu Samedi 29 Trail 4 nenadoma vse postane enostavno. Preprosto te ponese k uživanju vsakega trenutka, ob tem pa se še zabavaš. Enostavno vijuganje med drevesi, lahkotno preletavanje ovir, prehitevanje prijateljev na vzponih in spustih kot za šalo. Preprosto in učinkovito, kot vilice RockShox 35, ki jih je enostavno prilagoditi, kot tudi Magic Grip Control ekskluzivna kinematska vzmetenja, ki delujejo v popolni harmoniji. Bosch Performance CX vas s vojimi 85 Nm potiska brez popuščanja, s čimer postane obvladovanje najstrmejših naklonov mala malica.
Samedi 29 Trail 6
Recept za srečo: vzemite skrbno izbrušen okvir, ki se požvižga na zakon kinematike, dodajte šok Magic Grip Control vzmetenje in enostavno nastavljive vilice Fox 36 Performance s 150 mm hoda, dodajte par 29-palčnih koles Just_Moustache, zaženite Boschev 85 Nm Performance CX motor z ojačanimi ročicami CSA, s parom Maxxis Assegai se boste le s teška odlepili od tal .... in dobili ste recept za srečo. Okusite jo brez zadržkov na svojih najljubših poteh. Vandar POZOR, zloraba Moustache Samedi Trail 6 zelo blagodejno vpliva na vaše zdravje.
Samedi 29 Game 6
Izjemno natančnost in učinkovitost je podedoval od svojih večjih bratov a hkrati ostal dostopen vsakomur. Samedi 29 Game 6 je otročje lahko nastaviti in se z njim zpeljati na vsakoratni izlet. Zahvaljujoč Moustache Magic Grip Control shock zadnjem vzmetenju in novim 170-milimetrskm Fox 38 Performance vilicam boste z nekaj nastavki in lahkotnimi gibi pedala v trenutku na poti k vašem najljubšem trailu. Vzpon, spust, vzpon, spust, vzpon............ Nasmešek na vašem obrazu ne bo izginil, ne glede na to ali vozite navzdol ali navzgor.
Poc VPD Air Elbow protection
Lightweight and low-profile elbow protector that gives comfort and security on the trails.
Poc Axion helmet
Finely tuned trail protection with patented technology and full adjustability for comfort and security.
Poc VPD Air Knee protection
Lightweight and low-profile knee protector that gives comfort and security on the trails.
Poc Essential DH Glove
Made from a combination of breathable and durable fabrics the Essential DH Glove has been designed to provide the best feel and protection for downhill riders.
Moustache E-Bikes
BOSCH TECHNOLOGY
POC Safety Gear