Naše storitve
Vodeni izleti, Teambuilingi, tečaji gorskega kolesarstva, testi opreme, kulinarika in še veliko več!

Nudimo vam varne in atraktivne vodene izlete z vedno popolno pripravljenimi e-kolesi, ki nikogar ne bo pustilo ravnodušnega.

Vodeni izleti z e-kolesi po slovenski Istri

Nudimo atraktivne vodene kolesarske izlete različnih dolžin in težavnostnih stopenj. izleti so primerne tudi za družine in otroke, stare vsaj 8 let oziroma z višino 120 cm. Zanje imamo otroška e-kolesa. Za najmlajše (od 2 do 5 let) pa imamo otroške sedeže Mac Ride z možnostjo pritrditve na e-kolo odrasle osebe. Lahko ste začetnik ali izkušen gorski kolesar, vodnik se bo vedno prilagodil vašemu predhodnemu znanju in fizični pripravljenosti. Pomagali vam bomo z nasvetom, kako izbrati primerno e-kolo, pri nastavitvah kolesa, nato pa bomo skupaj izbrali primerno kolesarsko turo, na kateri boste uživali v lepotah slovenske Istre (Obala in zaledje). Med vožnjo vam bo profesionalni vodnik svetoval glede tehnike vožnje.

Po želji lahko organiziramo izlete oz. ture za zaključene skupine do 8 oseb (za večje skupine nas kontaktirajte) in pripravimo poseben oziroma prilagojen program. Organiziramo t. i. teambuildinge, na katerih se boste še bolj zbližali s svojimi sodelavci in v svojo spominsko knjigo dodali nov prelep vtis. Na izlet ali turo pa se, seveda, lahko podate tudi individualno, kjer boste sami z vodnikom raziskovali slikovito pokrajino.

Naš vodič ima tako licenco »Vodnik – učitelj gorskega kolesarjenja«, kakor to zahteva slovenska zakonodaja, kot tudi dovoljenje za organizirano vodenje kolesarskih izletov.

Datume izletov in vodenih tur lahko prilagodimo vašim željam (kontakt). Na razpisane dneve izletov in vodenih tur se lahko prijavite na naši spletni strani pod posameznim izletom. Ob tem vam nudimo tudi preizkus e-koles v naši ponudbi. Prijavite se zdaj, zagotavljamo vam nepozabno doživetje! 

Po vnaprejšnjem dogovoru je možno samo turo oziroma traso ter gostinske storitve prilagoditi. Veseli bomo vašega predloga! 

V kolikor vas bodo e-kolesa in oprema (čelade, zaščitna oprema ipd.) navdušili, vam lahko karkoli od tega ponudimo v brezplačni preizkus ali nakup. Smo namreč uradni slovenski distributer za kolesa Moustache Bikes, zaščitno opremo POC in Casco, kolesarska oblačila Sportful in dodatno opremo SP Connect. Pokukajte na www.borashop.eu in preverite ponudbo.

Teambuilding in zaključene skupine

Kolesarjenje v sklopu teambuildingov oziroma za zaključene skupine priporočamo za največ 8 oseb z enim vodnikom, kjer bo pristop oseben in tura prilagojena vašim željam. (Za skupine nad 8 oseb nas kontaktirajte) V program lahko vključimo postanke za pokušino kulinaričnih dobrot slovenske Istre, ogledi vinskih kleti ter obisk solin. Več si lahko preberete TUKAJ.

Individualne ture

Po želji izbrane trase tur z e-kolesom in vodnikom, gostinske storitve in oglede prilagodimo tudi zgolj eni osebi in njenim pričakovanjem. Stopite v stik z nami za ponudbo.

Testiranje e-koles

Nudimo testiranje vrhunskih e-koles znamke Moustache Bikes, tako za začetnike kot izkušene kolesarje. Posebno turo torej priporočamo tudi tistim, ki vas zanima nakup električnega kolesa. Kolo boste na ta način, s pomočjo izkušenega vodnika, najbolje spoznali. (cena ture se ob nakupu e-kolesa Moustache vključi v ceno kolesa).

Tečaj gorskega kolesarjenja z našimi e-kolesi

Tečaji so namenjeni rekreativnim kolesarkam in kolesarjem, ki si šele spoznavajo z gorskim kolesarjenjem ali pa bi radi napredovali v sami tehniki. So strokovni, a hkrati zabavni, lahko individualni ali skupinski.

NOVO! – Najem električnih koles

Če želite sami odkrivati slovensko Istro vam nudimo tudi najem električnih koles. Kolesa za najem niso polnovzmetena kot tista za naše izlete, imajo pa sprednje vzmetenje. Model električnih koles za najem je Moustache Samedi 27 OFF 2. Za najem imamo na voljo 4 kolesa v velikosti 1x S, 2x M in 1x L. Lokacija prevzema koles je Veliki trg 6, Izola.

NOVO! – Udeležba z lastnim električnim kolesom ali pa najem vodiča

Imate svoje električno gorsko kolo? Lahko se udeležite naših izletov z lastnim električnim kolesom in s tem imate 30% popusta na ceno izleta.

Če vas je več z lastnim električnim kolesom pa lahko tudi najamete samo našega vodiča in vas bo peljal po skritih kotičkih slovenske Istre.

Kontaktirajte nas za več informacij.

 

PREBERI VEČ O IZLETIH

TANJA MAHKOVIC
TANJA MAHKOVIC
04/11/2022
Bilo nas je več, dekleta je razvajal Simon. Imele smo resnično hudo izkušnjo, prečudovit dan z novimi e-kolesi in opremo. Vsekakor priporočamo vsem, ki so vsaj ščepec športnika.
Iris Učakar
Iris Učakar
03/11/2022
Vrhunska tura z najlepšimi razgledi na slovensko obalo. Odlična hrana in najboljši vodič! Zagotovo pridemo še kdaj! 😉
Urska Pungartnik
Urska Pungartnik
28/10/2022
Urška Strmšek
Urška Strmšek
17/10/2022
Matic Petric
Matic Petric
17/10/2022
Katja Toni
Katja Toni
16/09/2022
Super vodič, kolesa vrhunska, zelo zanimiva pot, hrana na poti odlična, priporočam
Mario Horvat
Mario Horvat
16/09/2022
Helena Drolc
Helena Drolc
12/07/2022
Fantastična izkusnja! Priporočam tudi družinam z otroci. Pridemo se! 🙂
Klavdija Skubic
Klavdija Skubic
07/07/2022
Odlična izkušnja! Nas vodič je prilagodil turo glede na sposobnosti, kolesa so bila super, pokrajina pa res lepa... zelo priporočam. Vse pohvale.
Valentina Baruca
Valentina Baruca
19/05/2022
Bellissima esperienza!