Naše storitve
Vodeni izleti, Teambuilingi, tečaji gorskega kolesarstva, testi opreme, kulinarika in še veliko več!

Nudimo vam varne in atraktivne vodene izlete z vedno popolno pripravljenimi e-kolesi, ki nikogar ne bo pustilo ravnodušnega.

Vodeni izleti z e-kolesi po slovenski Istri

Nudimo atraktivne vodene kolesarske izlete različnih dolžin in težavnostnih stopenj. izleti so primerne tudi za družine in otroke, stare vsaj 8 let oziroma z višino 120 cm. Zanje imamo otroška e-kolesa. Za najmlajše (od 2 do 5 let) pa imamo otroške sedeže Mac Ride z možnostjo pritrditve na e-kolo odrasle osebe. Lahko ste začetnik ali izkušen gorski kolesar, vodnik se bo vedno prilagodil vašemu predhodnemu znanju in fizični pripravljenosti. Pomagali vam bomo z nasvetom, kako izbrati primerno e-kolo, pri nastavitvah kolesa, nato pa bomo skupaj izbrali primerno kolesarsko turo, na kateri boste uživali v lepotah slovenske Istre (Obala in zaledje). Med vožnjo vam bo profesionalni vodnik svetoval glede tehnike vožnje.

Po želji lahko organiziramo izlete oz. ture za zaključene skupine do 8 oseb (za večje skupine nas kontaktirajte) in pripravimo poseben oziroma prilagojen program. Organiziramo t. i. teambuildinge, na katerih se boste še bolj zbližali s svojimi sodelavci in v svojo spominsko knjigo dodali nov prelep vtis. Na izlet ali turo pa se, seveda, lahko podate tudi individualno, kjer boste sami z vodnikom raziskovali slikovito pokrajino.

Naš vodič ima tako licenco »Vodnik – učitelj gorskega kolesarjenja«, kakor to zahteva slovenska zakonodaja, kot tudi dovoljenje za organizirano vodenje kolesarskih izletov.

Datume izletov in vodenih tur lahko prilagodimo vašim željam (kontakt). Na razpisane dneve izletov in vodenih tur se lahko prijavite na naši spletni strani pod posameznim izletom. Ob tem vam nudimo tudi preizkus e-koles v naši ponudbi. Prijavite se zdaj, zagotavljamo vam nepozabno doživetje! 

Po vnaprejšnjem dogovoru je možno samo turo oziroma traso ter gostinske storitve prilagoditi. Veseli bomo vašega predloga! 

V kolikor vas bodo e-kolesa in oprema (čelade, zaščitna oprema ipd.) navdušili, vam lahko karkoli od tega ponudimo v brezplačni preizkus ali nakup. Smo namreč uradni slovenski distributer za kolesa Moustache Bikes, zaščitno opremo POC in Casco, kolesarska oblačila Sportful in dodatno opremo SP Connect. Pokukajte na www.borashop.eu in preverite ponudbo.

Tečaj gorskega kolesarjenja z našimi e-kolesi

Tečaji so namenjeni rekreativnim kolesarkam in kolesarjem, ki si šele spoznavajo z gorskim kolesarjenjem ali pa bi radi napredovali v sami tehniki. So strokovni, a hkrati zabavni, lahko individualni ali skupinski. Izvajamo jih na Primorskem, po vnaprejšnjem dogovoru pa za zaključene skupine tudi drugje.

Teambuilding in zaključene skupine

Kolesarjenje v sklopu teambuildingov oziroma za zaključene skupine priporočamo za največ 8 oseb z enim vodnikom, kjer bo pristop oseben in tura prilagojena vašim željam. (Za skupine nad 8 oseb nas kontaktirajte) V program lahko vključimo postanke za pokušino kulinaričnih dobrot slovenske Istre, obisk solin, nakup oljčnega olja, domačega vina, sadja …

Individualne ture

Po želji izbrane trase tur z e-kolesom in vodnikom, gostinske storitve in oglede prilagodimo tudi zgolj eni osebi in njenim pričakovanjem. Stopite v stik z nami za ponudbo.

Testiranje e-koles

Nudimo testiranje vrhunskih e-koles znamke Moustache Bikes, tako za začetnike kot izkušene kolesarje. Posebno turo torej priporočamo tudi tistim, ki vas zanima nakup električnega kolesa. Kolo boste na ta način, s pomočjo izkušenega vodnika, najbolje spoznali. (cena ture se ob nakupu e-kolesa Moustache vključi v ceno kolesa).

 

PREBERI VEČ O IZLETIH