Izleti
doživite slovensko Istro z vodenimi kolesarski izleti

V programu imamo krajšo in daljšo različico, pri obeh pa sta možni lažja in zahtevnejša stopnja težavnosti. Prepletanje različnih dolžin in stopenj težavnosti na turi je možno glede na želje in fizično pripravljenost posameznikov oziroma skupine. Izleti imajo začetek in konec v mestu Izola in potekajo po slovenski Istri.

Za organizirane skupine se lahko program in trasa kolesarjenja dogovori z vodnikom. Cena, poleg najema e-kolesa in vodnika, vključuje še čelado ter po potrebi ščitnike za kolena in komolce. Pri daljši različici je vključeno kosilo pri krajši pa malica. Glede na sezono vam nudimo tudi možnost sodelovanja pri obiranju grozdja in oljk ter ogleda žetve soli.

 

Opis lažjih in zahtevnejših tras:

Lažje, lepe, neprometne asfaltne cestice ter makadamske poti s čudovitimi razgledi. Tura je primerna za vse, tudi za družine in manj izkušene kolesarje.

Pri zahtevnejših trasah bomo asfaltne poti uporabljali samo kot povezovalne, z vodnikom bomo kolesarili predvsem po makadamskih in gozdnih kolovozih, ter se, glede na želje in pripravljenost skupine, podali na različne enoslednice in lokalne MTB traile.

Z našimi vrhunskimi e-kolesi, popolno zaščitno opremo ter v spremstvu profesionalnega vodnika je tura primerna za vse, ki ste že kolesarili po makadamskih poteh in ožjih kolovoznih. In ste pripravljeni na gorskokolesarska doživetja, kjer vam je na voljo, poleg lepih razgledov, razgiban teren in kanček adrenalina pri spoznavanju lokalnih stezic.

V PRIPRAVI: Za vas pripravljamo nove zanimive izlete s prevozom v koprsko zaledje, na Kraški rob. V pripravi so tudi enodnevni in več dnevni izleti s prevozom po Sloveniji in izven Slovenije, kjer boste z našim vodnikom prekolesarili predhodno dogovorjene ture.

Klavdija Skubic
Klavdija Skubic
07/07/2022
Verified
Odlična izkušnja! Nas vodič je prilagodil turo glede na sposobnosti, kolesa so bila super, pokrajina pa res lepa... zelo priporočam. Vse pohvale.
Valentina Baruca
Valentina Baruca
19/05/2022
Verified
Bellissima esperienza!
Nejc Dolinšek
Nejc Dolinšek
05/05/2022
Verified
Katja Stepančič
Katja Stepančič
30/04/2022
Verified
Lepa turca po obalnih krajih, prelepi sončni razgledi, simpatičen vodič in super dobra kolesa. Na poti tudi pit-stop z dobro hrano in vinom. Priporočam💙
Tim Mastnak
Tim Mastnak
25/04/2022
Verified
Super kombinacija kolesarjenja, odlične hrane in super razgledov po slovenski Istri!
Filip Flisar
Filip Flisar
22/04/2022
Verified
Super kolesa, lepi razgledi, fajn vodič, dobra hrana in hladen špricar. Kaj češ lepšega?
Nikola Prinčič
Nikola Prinčič
20/04/2022
Verified