Izleti
doživite slovensko Istro z vodenimi kolesarski izleti

V programu imamo krajšo in daljšo različico, pri obeh pa sta možni lažja in zahtevnejša stopnja težavnosti. Prepletanje različnih dolžin in stopenj težavnosti na turi je možno glede na želje in fizično pripravljenost posameznikov oziroma skupine. Izleti imajo začetek in konec v mestu Izola in potekajo po slovenski Istri.

Za organizirane skupine se lahko program in trasa kolesarjenja dogovori z vodnikom. Cena, poleg najema e-kolesa in vodnika, vključuje še čelado ter po potrebi ščitnike za kolena in komolce. Pri daljši različici je vključeno kosilo pri krajši pa malica. Glede na sezono vam nudimo tudi možnost sodelovanja pri obiranju grozdja in oljk ter ogleda žetve soli.

 

Opis lažjih in zahtevnejših tras:

Lažje, lepe, neprometne asfaltne cestice ter makadamske poti s čudovitimi razgledi. Tura je primerna za vse, tudi za družine in manj izkušene kolesarje.

Pri zahtevnejših trasah bomo asfaltne poti uporabljali samo kot povezovalne, z vodnikom bomo kolesarili predvsem po makadamskih in gozdnih kolovozih, ter se, glede na želje in pripravljenost skupine, podali na različne enoslednice in lokalne MTB traile.

Z našimi vrhunskimi e-kolesi, popolno zaščitno opremo ter v spremstvu profesionalnega vodnika je tura primerna za vse, ki ste že kolesarili po makadamskih poteh in ožjih kolovoznih. In ste pripravljeni na gorskokolesarska doživetja, kjer vam je na voljo, poleg lepih razgledov, razgiban teren in kanček adrenalina pri spoznavanju lokalnih stezic.

V PRIPRAVI: Za vas pripravljamo nove zanimive izlete s prevozom v koprsko zaledje, na Kraški rob. V pripravi so tudi enodnevni in več dnevni izleti s prevozom po Sloveniji in izven Slovenije, kjer boste z našim vodnikom prekolesarili predhodno dogovorjene ture.

TANJA MAHKOVIC
TANJA MAHKOVIC
04/11/2022
Bilo nas je več, dekleta je razvajal Simon. Imele smo resnično hudo izkušnjo, prečudovit dan z novimi e-kolesi in opremo. Vsekakor priporočamo vsem, ki so vsaj ščepec športnika.
Iris Učakar
Iris Učakar
03/11/2022
Vrhunska tura z najlepšimi razgledi na slovensko obalo. Odlična hrana in najboljši vodič! Zagotovo pridemo še kdaj! 😉
Urska Pungartnik
Urska Pungartnik
28/10/2022
Urška Strmšek
Urška Strmšek
17/10/2022
Matic Petric
Matic Petric
17/10/2022
Katja Toni
Katja Toni
16/09/2022
Super vodič, kolesa vrhunska, zelo zanimiva pot, hrana na poti odlična, priporočam
Mario Horvat
Mario Horvat
16/09/2022
Helena Drolc
Helena Drolc
12/07/2022
Fantastična izkusnja! Priporočam tudi družinam z otroci. Pridemo se! 🙂
Klavdija Skubic
Klavdija Skubic
07/07/2022
Odlična izkušnja! Nas vodič je prilagodil turo glede na sposobnosti, kolesa so bila super, pokrajina pa res lepa... zelo priporočam. Vse pohvale.
Valentina Baruca
Valentina Baruca
19/05/2022
Bellissima esperienza!