Uživajte v Poletnem Kolesarjenju z Električnimi Kolesi v Slovenski Istri

Poletje je čas, ko se narava prebuja v svoji polni lepoti, sonce obsije pokrajino, in ljudje iščejo načine, kako uživati v aktivnostih na prostem. Kolesarjenje je ena izmed najbolj priljubljenih poletnih dejavnosti, ki združuje gibanje, odkrivanje novih krajev in stik z naravo. V Sloveniji imamo srečo, da imamo obilico čudovitih krajev, ki jih lahko raziskujemo s kolesom. In če želite doživeti edinstveno kolesarsko izkušnjo, je poletno kolesarjenje z električnimi kolesi v slovenski Istri zagotovo nekaj, kar bi morali poskusiti.

Ni tako vroče kot z navadnim kolesom: Ena izmed največjih prednosti električnih koles je, da vam ni treba premagovati vseh vzponov in ovir sami. Električni motor vas bo podpiral in olajšal vožnjo, kar pomeni, da se ne boste preveč potili ali izčrpali. Poleg tega električna kolesa ne oddajajo veliko toplote, kot jo lahko občutite pri vožnji s tradicionalnim kolesom. To pomeni, da se boste med kolesarjenjem v vročih poletnih dneh počutili bolj udobno in sveže.

Pihlja ob vožnji: Ko se podate na kolesarsko pot v slovenski Istri, boste občutili prijeten pih vetra, ki bo osvežil vaš obraz med vožnjo. Občutek pihljanja vetra v laseh je neprecenljiv in dodaja poseben čar kolesarjenju. Električna kolesa vam omogočajo, da se sprostite in uživate v vožnji brez pretiranega napora, obenem pa uživate v naravnem vetru, ki vam bo dajal občutek svobode.

Lažji vzponi: Slovenska Istra je znana po svojih slikovitih hribih in gričih, ki pa se ne bi smeli bati, saj vam električna kolesa nudijo dodatno pomoč pri premagovanju vzponov. Električni motor bo zagotovil dodatno moč, ki vam bo pomagala premagati strmejše odseke brez pretiranega napora. S tem boste imeli več energije za uživanje v prelepi pokrajini in raziskovanje skritih kotičkov, ki jih ponuja slovenska Istra.

Vožnja po senci med zelenjem: Ko kolesarite z električnim kolesom v slovenski Istri, boste uživali v vožnji po senčnih cestah, ki vodijo skozi bujno zelenje. Narava vas bo obdajala z gozdovi, oljčnimi nasadi, vinogradi in drugimi čudovitimi rastlinami, ki ustvarjajo prijetno hladno okolje. Sence dreves vam bodo nudile prijetno zaščito pred sončnimi žarki, hkrati pa vam omogočile, da odkrijete skrite kotičke slovenske Istre na bolj prijeten način.

Svež morski zrak: Slovenska Istra se nahaja ob Jadranskem morju, zato je vožnja s kolesom ob morski obali ena izmed najboljših možnosti za poletno kolesarjenje. Med vožnjo boste uživali v svežem morskem zraku, ki bo dopolnil vašo izkušnjo. Z električnimi kolesi boste lahko raziskali obalne poti, občudovali prelepe plaže in se ustavili v kakšni ribiški vasici za osvežujoč postanek.

Odkrivanje skritih kotičkov slovenske Istre: Slovenska Istra je polna skritih kotičkov, ki jih je vredno odkriti. S kolesom boste imeli večjo svobodo pri raziskovanju manj znanih poti in odmaknjenih krajev, ki jih avtomobili ne morejo doseči. Električna kolesa vam bodo omogočila, da se odpeljete stran od glavnih cest in odkrijete čudovite vasi, stare kamnite hiše, čarobne vinograde ter druge skrite dragulje slovenske Istre.

Poletno kolesarjenje z električnimi kolesi v slovenski Istri je nepozabna izkušnja, ki vam omogoča, da uživate v čudoviti naravi, svežem morskem zraku, senčnih poteh ter odkrivate skrite kotičke te čudovite regije. Električna kolesa vam olajšajo vožnjo, omogočajo odkrivanje strmih vzponov brez napora in vam zagotavljajo udobno vožnjo tudi v vročih poletnih dneh. Ne odlašajte več, vzemite električno kolo in se podajte na raziskovanje slovenske Istre!

Po zaključeni kolesarski turi v slovenski Istri vas čaka nepozaben zaključek – osvežitev s skokom v morje. Po naporni, a prijetni vožnji si privoščite sprostitev v morski vodi, ki bo ohladila vaše telo in vas osvežila. Ta popolni zaključek kolesarske avanture vam bo omogočil združiti gibanje, naravo in uživanje ob obali, ustvarjajoč nepozabne spomine na poletno kolesarjenje z električnimi kolesi v slovenski Istri.

Mi ponujamo najem električnih koles v Izoli kot tudi vodene izlete z električnimi kolesi po slovenski Istri.

Metka Lah
Metka Lah
12/10/2023
Iztok Meža
Iztok Meža
12/10/2023
Tesa Krnc
Tesa Krnc
28/09/2023
Željko Stević
Željko Stević
25/09/2023
Vrhunska izkušnja s super vodičem, odličnimi kolesi in lepimi razgledi! Priporočam vsem, ki bi radi videli slovensko obalo še iz druge, bolj adrenalinske perspektive.
Gloria Kotnik
Gloria Kotnik
25/09/2023
Čudoviti razgledi, super vodič, odlična hrana in vrhunska oprema. Na turo smo se podali z otrokom, zato smo izbrali krajšo različico, prilagodili pa so nam tudi stopnjo težavnosti. Čudovit dan v katerem smo vsi zelo uživali in komaj čakamo, da ponovimo. Toplo priporočamo.
DeGrassi Boutique Garni Hotel
DeGrassi Boutique Garni Hotel
24/09/2023
Simply excellent. The guide is very friendly, the views are wonderful, considering that we are a little out of shape, the guide adjusted the pace, we gained strength with a delicious lunch and had a perfect day!!!
Sasa Supica
Sasa Supica
26/05/2023
This was a truly magnificent experience! I would warmly recommend to all the mountain bike lovers! We were a group of 4, different ages and different capabilities for bike riding. Our guide Sebastian is the best man for the task you could wish for! He is proficient, very experienced and has an extraordinary abilities to make on spot decisions, adapting the route and the tempo to the individual and group capabilities. Sebastian is not only remarkably well prepared but he also is familiar every foot and path in Izola area, we would not be able to explore some well-hidden paths, views and gems without him as our guide. We were reluctant at first to use the electric bikes from Bora Experience because we thought we wouldn’t need them and didn’t know how well the bikes are maintained. I assure you Bora Experience proved to be well knowledgeable and they offer the highest quality electric mountain bikes. Moreover, yes – you need electric, no matter how well trained you are, as some steep paths could otherwise not be reachable. The day-trip we had with Sebastian was amazing, adventurous, great views along the way, good meal / food in between the rides and a great company. Thank you, we will definitely come back to ride with you again!
Ana Dovč
Ana Dovč
21/05/2023
Servis Krštinc
Servis Krštinc
21/05/2023
Odlična izkušnja, odličen vodič ... veselimo se novih tur. Samo tako naprej ekipa
Ivo Vranjican
Ivo Vranjican
18/05/2023
Bora experience was a great experience! Sebastian is a great and thoughtful guide, meals were tasty and in wonderful setting. We shall definetely do this again!