Začetek Sezone 2024: Bora Experience Vodene Ture z Električnimi Kolesi po Slovenski Istri

Ponovno smo pripravljeni na nepozabno avanturo po čarobni slovenski Istri! Z veseljem sporočamo začetek nove sezone 2024 Bora Experience vodenih tur z električnimi kolesi, ki združujejo neustavljivo raziskovanje in okušanje izjemne kulinarike.

Začnemo ob velikonočnih praznikih, vendar bomo ture izvajali le ob naklonjenem vremenu, da vam zagotovimo optimalno izkušnjo.

Prvi datumi tur so za velikonočne praznike, sobota 30. marca 2024, in za prvomajske praznike, sobota 4. maja 2024.

Izlet lahko prilagodimo tudi vašim željam in razpoložljivosti. Če želite kolesarsko doživetje v drugih datumih, nas le kontaktirajte, z veseljem bomo organizirali. Naši izleti so tudi odlična izbira za podjetja in Team Building.

Pri Bora Experience verjamemo v raziskovanje z občutkom svobode, zato smo električna kolesa izbrali kot idealno sredstvo za raziskovanje slikovite slovenske Istre. Naše izkušene vodnike in lokalne strokovnjake bodo vaše potovanje popeljali po skritih kotičkih, kjer se prepletata bogata zgodovina in naravna lepota, medtem ko boste razvajali svoje brbončice z vrhunsko lokalno kulinariko.

Pridružite se nam in doživite slovensko Istro na najbolj edinstven način. Rezervirajte svoje mesto že danes in se pripravite na nepozabno doživetje!

Poglej vse naše vodene izlete z električnimi kolesi.

Nudimo tudi samo izposojo električnih koles v Izoli.

Za več informacij in rezervacije nas kontaktirajte.